Afspreken?
Hanzeplein 11-27, 8017 JD Zwolle
hello@zintuigstudio.nl

Even voorstellen

Wij zijn Zintuig Studio

Het Tuig achter Zintuig Studio zijn Ruud & Rick

Beide een achtergrond als Multimedia deskundige. Het toepassen van content middels verschillende platformen. Events, Social Media, Print, Commercials etc.

 

Ruud prikkelt graag de Zintuigen Zien, Horen en Voelen middels Fotografie en Video. Emoties opwekken waar je kippenvel, een lach en soms een traan van krijgt. Daarnaast kan hij soms wat autistisch in gaan op zijn werkzaamheden, dus mocht hij niet veel zeggen, dan is dat pure focus. 

 

Rick Is gebrand om middels het juiste pallet aan design, storytelling en concept de belevingen tussen merk en doelgroep te versterken. Daarnaast altijd te porren voor een strategisch gesprek of om samen gekke dingen te maken.

Onze diensten

- Video
- Fotografie
- Branding
- Concept

01.

Zintuig Prikkelen

Bij iedere opdracht is het ons doel alle zintuigen te doen prikkelen middels transmediale Branding.

03.

Rebels

Door samenwerkingen willen we waardevolle producten maken die het leven van onze klanten verrijken. We zijn hierin een tikkeltje rebels, en tonen lef door niet voor de makkelijke oplossing te kiezen.

Onze kwaliteit is het samenbrengen van transmedia storytelling en branding in wat wij noemen; Transmedia Branding. Hierbij wordt een verhaal verteld aan de hand van verschillende media die naadloos op elkaar aansluiten.

02.

Het Tuig

Wij, Rick & Ruud zijn samen Zintuig. Met ons uitgebreide netwerk van creatieve freelancers zijn we Zintuig Studio. Zo kunnen wij onze capaciteit schalen en gebruik maken van diverse expertises waar nodig.

04.

Zintuig

ZinTuig = “Een systeem met sensorische cellen die reageren op een specifieke vorm van fysische energie en dat overeenstemt met een bepaalde regio in de hersenen waar de signalen ontvangen en verwerkt worden.”

let's go on a journey together!

In de afgelopen jaren hebben we met verschillende mooie merken mogen werken. Onze opgedane ervaring zetten we iedere dag in voor het beste resultaat.

Het gaat ons niet om het merk of bedrijf, maar om het verhaal wat jij als bedrijf wilt vertellen. 

Let’s Collaborate

Heb je een project wat uitgevoerd moet worden?